Jongvolwassen en Kanker

Je hoeft het niet alleen te doen

Voor wie

Na de diagnose kanker staat de wereld op z’n kop. Het kan dan heel fijn zijn om je ervaringen te delen in een prettige en veilige omgeving met lotgenoten die in dezelfde levensfase zitten.
Deze bijeenkomsten zijn voor jongvolwassenen met of na kanker, AYA’s  (±18 jaar tot ±40 jaar) en kinderkanker survivors.

Wat te doen

Iedere bijeenkomst starten we met een kop soep en broodjes. Vervolgens is er een leuke activiteit. De ene keer heeft dit een informatief karakter, de andere keer sportief of juist expressief, maar altijd gezellig!

Waar en wanneer

Iedere eerste vrijdag van de maand van 18.30 uur tot circa 20.30 uur. De locatie zal verschillen i.v.m. de activiteit, maar altijd ergens in de Achterhoek. Kijk in de agenda voor meer informatie of neem contact op.

Initiatiefnemers van de bijeenkomsten voor Jongvolwassenen & Kanker in de Achterhoek: Félice, Tom en Kirsty

Aanmelden

De bijeenkomsten worden georganiseerd en begeleid door jongeren verbonden aan de Achterhoekse IPSO centra voor leven met en na kanker: Het Oude IJsselhuis (Doetinchem) en Oriolus (Winterswijk en Lochem). Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@oriolus-achterhoek.nl