Samen omgaan met kanker

Iedereen heeft behoefte aan een luisterend oor

Oriolus is een plek ter ondersteuning van leven met en na kanker. Toegankelijk voor iedereen die geraakt  is door deze ziekte, ook voor de naasten en nabestaanden. Laagdrempelig en dichtbij, een plek om naar toe te gaan voor het vinden van aanvullende zorg.

Met een dependance in Lochem – Oriolus Noord Achterhoek – is er vanaf 10 oktober 2023 een plek voor mensen uit de regio Lochem en Zutphen. Mensen uit de regio Berkelland wisten de weg naar Oriolus al te vinden, maar deze tweede locatie is voor meerdere mensen uit deze regio dichterbij.

Iedere dinsdag is Oriolus Noord Achterhoek geopend tussen 9.30 uur en 12.30 uur in het Stadshuus te Lochem. Wees welkom voor een kop koffie/thee, een luisterend oor, het vinden van informatie en/of het lenen van een boek. Aanmelden of een verwijzing is niet nodig.

Met enige regelmaat zal er op een ander moment een activiteit of lotgenotenbijeenkomst georganiseerd worden. Houd hiervoor website en (social)media in de gaten.

Het initiatief voor het starten van een IPSO centrum in de regio Lochem komt voort uit de Stichting Meeting4Life. Zij zorgen ook voor financiële ondersteuning.

Heb je vragen, wil je contact? Mail dan naar noord@oriolus-achterhoek.nl
Oriolus Noord Achterhoek
Het Stadhuus
Markt 3
7241 AA Lochem

Parkeren kan op 3 locaties: Op de markt, parkeerterrein naast de Lidl of parkeerterrein Prins Bernardweg