Wandelen

View Calendar
06/04/2023 10:30 - 11:30
Oriolus
Phone:06-10033406

Ben jij zelf, als naaste of nabestaande geraakt door kanker, dan is wandelen misschien een fijne manier om even weg te zijn uit alles wat je overkomt.
Tijdens deze wandeling wordt er gebruik gemaakt van ademhalingstechnieken en oefeningen wat bijdraagt aan innerlijke rust.

Bewegen, voelen, zien, ruiken en beleven. Soms is stilte fijn en een andere keer is er behoefte om te delen, te lachen en te praten. Tijdens het wandelen is alles oké.
De wandeling duurt ongeveer een uur in rustig tempo. Tussendoor nemen we even de tijd om te rusten. Na afloop bestaat de mogelijkheid om een kop thee of koffie te drinken.
Wat het weer gaat doen, weten we natuurlijk niet. Maar bij ook bij iets slechter weer kan de natuur zo mooi zijn! De tocht gaat in elk geval door. Kleed je ernaar of neem een extra poncho mee. Niet alle paden zijn geplaveid, dus goede schoenen zijn belangrijk.

Wandel je mee? We zullen om 10.30 uur vertrekken vanaf Oriolus. Deelname is gratis. De wandeling wordt begeleid door Marloes Doove.
Vooraf aanmelden is nodig dit kan via info@oriolus-achterhoek.nl of bellen naar 06-10033406