Lezing “De dubbele marathon”

View Calendar
24/11/2023 19:00 - 21:00

"Vier jaar geleden maakte ik op hoogtestage in Kenia massa’s rode bloedlichaampjes aan en voelde ik me onoverwinnelijk. Vandaag is er van die sterke Tom weinig meer over en maakt mijn beenmerg nauwelijks nog bloedlichaampjes aan, die ik keihard nodig heb om te leven (gelukkig is mijn beenmerg intussen al weer meer bloedlichaampjes aan het produceren… mij krijg je niet zomaar klein). Mijn lichaam geeft het misschien langzaam op, maar mijn geest niet. Ik heb nog veel te delen met deze wereld: mijn verhaal, mijn dromen en vooral dit boek met mijn verhaal en de levenslessen die ik aan jou wil doorgeven. Om de regie van je leven in handen te nemen. Om leven aan je dagen toe te voegen in plaats van dagen aan je leven.
Natuurlijk hoop ik nog zoveel mogelijk leuke projecten te verwezenlijken. Een daarvan is de totstandkoming van dit boek. Mijn wens is dat mijn verhaal niet alleen boeiend is om te lezen, maar dat het je ook inspireert om te genieten van elke dag die je krijgt. Dat is niet vanzelfsprekend. Pluk de dag, het kan zomaar je laatste zijn!" (Tom van Beusekom - De dubbele marathon)

Op vrijdagavond 24 november verteld Tom over zijn boek 'De dubbele marathon'. Over zijn passie voor hardlopen, zijn ziekteproces en over de motivatie die hij heeft om iets te betekenen voor jonge mensen met kanker. Wil je erbij zijn? Meld je aan door een mail te sturen naar lezing@oriolus-achterhoek.nl of door te bellen naar 06-10033406.

Deze lezing wordt georganiseerd door Oriolus en vindt plaats in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Vanaf 19 uur kun je binnen komen lopen voor een kop koffie/thee, om 19.30 uur start de lezing. Een vrije gift in de donatie box wordt op prijs gesteld en komt ten goede aan lotgenotenbijeenkomsten 'Jongvolwassen en Kanker'.